Boeken

Holland, 128 Pagina’s

De serie Hollandboeken beschrijven de twaalf provinciƫn van Nederland en zijn in veel verschillende talen en uitvoeringen beschikbaar.

Amsterdam

De nieuwste serie van Van Loo Products is het Amsterdamboek! Met 128 pagina's is dit een uitgebreide stadsgids van Amsterdam met actuele informatie en een stadsplattegrond!

Holland 15 x 15 cm

Dit Hollandboek van 15 x 15 cm is een modern en compact boekje van Nederland. Het is op een eigentijdse manier weergegeven en zeer geschikt als geschenk.

Amsterdam 15 x 15 CM

Dit compacte Amsterdamboekje van 15 x 15 cm bevat 96 pagina's. Het is beschikbaar in de talen: Engels, Spaans, Frans, Italiaans en Russisch. Dit boek heeft een stadsplattegrond.

Van Loo Products is gespecialiseerd in het ontwikkelen en uitgeven van toeristische boeken. Deze boeken zijn voorzien van prachtige illustraties en unieke verhalen. De boeken worden voornamelijk geleverd aan de detailhandel, gericht op de toeristische markt. Daarnaast is het ook zeer geschikt voor bedrijven die internationale relaties een typisch Nederlands geschenk willen geven. Bij voldoende afname, is het voor bedrijven mogelijk om een eigen publicatie te verkrijgen, die gebaseerd is op een van onze uitgaven. Ook zijn de boeken verkrijgbaar via het Centraal Boekhuis in Culemborg en verschillende webwinkels.

Comments are closed.