Holland Boeken

Hollandboeken 128 pagina’s

Deze prachtige fotoboeken, uitgevoerd in twaalf verschillende talen, bevatten niet alleen de verplichte onderwerpen als Kinderdijk en de kaasmarkt van Alkmaar, maar ook vele uithoeken van ons land. Alle provincies zijn vertegenwoordigd; van het haventje van Noordpolderzijl in de provincie Groningen tot Hulst in Zeeland. Landschappen worden afgewisseld met stadsgezichten. Heldere teksten begeleiden de foto's. Ze bevatten korte, historisch getinte toelichtingen, bijvoorbeeld over de Zaanse Schans ten tijde van de Tachtigjarige Oorlog, en het Bourtange van 1742. Natuurlijk ontbreekt ook Amsterdam niet. Dit boek met meer dan 350 foto's is niet alleen een must voor toeristen die Nederland bezoeken, maar ook een ideaal geschenk voor buitenlandse zakenrelaties en vakantievrienden.

Hollandboeken Hardback

Naast de paperback edities beschikken we ook over twee luxere hardback edities. Deze uitgaven zijn zeer geschikt als relatiegeschenk voor buitenlandse gasten. Deze boeken zijn beschikbaar in een samengebonden boek met zes talen (Engels, Duits, Frans, Italiaans, Spaans en Nederlands) en een Engelse editie.

Holland 15 x 15 cm

Het Hollandboekje in klein formaat van 15 x 15 cm is een klein en compact boekje over Nederland. Deze editie bestaat uit 96 pagina's, met hoogwaardige fotografie en ondersteunende tekst. De toeristische trekpleisters van Nederland komen aan bod, zoals bijvoorbeeld Amsterdam, Volendam, Enkhuizen en de Deltawerken.

Voor een volledig overzicht van al onze titels of aanbiedingen uit ons assortiment, raden wij u aan om contact met ons op te nemen via het contactformulier.

Comments are closed.