Printing

In toenemende mate doen bedrijven een beroep op ons internationale netwerk in printing. Ons netwerk van drukkers in China is zeer geschikt voor grote volumes drukwerk. Samen met onze DTP ervaring en ons logistieke netwerk komt hier een aantrekkelijk aanbod in het groot volume drukwerk uit.
Naast het groot volume drukwerk voorzien we, voor overwegend internationaal opererende bedrijven, in boeken over Nederland en hun bedrijf. Dit doen we door een van onze eigen uitgaven te restylen en te personaliseren, tot een speciale persoonlijke editie gericht op het bedrijf.

Photo Memory Concept

Een goed voorbeeld van onze dienstverlening is het Photo Memory Concept. Er word een Passe-Partout product ontwikkeld voor foto's die worden genomen bij attracties met hoge bezoekersaantallen. Deze, veelal persoonlijke foto, wordt met het Passe-Partout verkocht of meegegeven om de bezoeker een blijvende herinnering aan zijn belevenis mee te geven. Van Loo Products is in het hele proces betrokken, van ontwerp, productie, transport en verkoop.

Relatiegeschenk

Van Loo Products heeft in samenwerking met verschillende bedrijven gepersonaliseerde boeken ontworpen. Deze boeken bevatten eigen pagina’s over het bedrijf, met hun producten en diensten. Met name voor internationale ondernemingen met een Nederlandse herkomst zijn onze Hollandboeken zeer geschikt, doordat Nederland met haar rijke geschiedenis en prachtige natuur gecombineerd kan worden de achtergronden en herkomst van het bedrijf. Door bestaande ontwerpen te gebruiken kunnen de ontwikkelingskosten laag worden gehouden.

Comments are closed.