Over ons

Van Loo Products is gespecialiseerd in het ontwerpen en uitgeven van souvenirs, relatiegeschenken en gadgets. Hierbij speelt het gebruik van eigen grafisch materiaal een belangrijke rol. Naast eigen uitgaven treedt Van Loo Products in toenemende mate op als sourcing kantoor voor bedrijven die hulp zoeken bij het fabriceren en importeren van goederen uit Azië.

Bert van Loo

Bert van Loo behaalde in 1964 zijn vakdiploma aan de fotovakschool in Den Haag. Sindsdien is hij fanatiek fotograaf. Met jarenlange ervaring in het analoge midden- en groot formaat werkt Bert nu volledig digitaal. Met toch af en toe een oog naar het verleden als het om het diapositief archief gaat. In 1981 begon Bert met het uitgeven van ansichtkaarten van Utrecht. Eind jaren tachtig kwam daar het eerste Hollandboek bij. Tegenwoordig verzorgt Bert de meest uiteenlopende producten en reclamecampagnes van foto's uit binnen- als ook uit buitenland.

Alice van Rijn

Alice van Rijn is sinds 2012 werkzaam bij Van Loo Products. Alice richt zich op de sourcing in China en het ontwerpen van eigen uitgaven. Handel in China vraagt ervaring en vooral veel tijd en goede persoonlijke relaties met ‘ver weg’. Dit proces begint met een goed ontwerp en duidelijk beschreven afspraken omtrent prijs, kwaliteit en planning. Alice begeleidt ook het desktoppublishing proces van idee tot productie bestanden.

Arthur van Loo

Arthur begon in 1998 met een helpende hand in het bedrijf, naast zijn studie Accountancy. Na zijn studie werkte hij al snel fulltime in de onderneming. Inmiddels trekt Arthur met veel plezier en toewijding de kar in het bedrijf. Arthur richt zich op sales en ontwikkeling van nieuwe producten. Samen met de klanten kijken naar nieuwe mogelijkheden en producten.

Van Loo Products
KvK 58488359
Btw NL8530.61.269

Comments are closed.