Souvenirs

Op deze website is een klein deel van onze collectie souvenirs zichtbaar. Wij willen u hiermee een indruk geven van onze producten. Voor een volledig overzicht raden wij u aan contact met ons op te nemen voor een afspraak met een vertegenwoordiger.

Porseleinen Nachtlamp

Handgeschilderde porseleinen nachtlampen. Dit nachtlampje is een echt Hollands handgeschilderd product van porselein in het Delfts blauw. Het lampje is makkelijk in het stopcontact te steken en kan aan de voorkant aan- en uitgeschakeld worden. 220V AC~50HZ Max. 10 watt. De nachtlamp wordt geleverd inclusief één kleine fitting lampje.

Polystone 3D magneten

De Polystone 3D magneten zijn verschillend in formaat en uniek in de uitvoering. De handgeschilderde magneten variëren onderling van kleurstelling. De collectie bestaat voornamelijk uit algemene Holland magneten, Amsterdam, Volendam, Marken, Zaanse Schans, Rotterdam en Kinderdijk.

Metalen Magneten

De metalen magneten zijn uitgevoerd in het formaat 8cm x 5,5 cm en zijn voorzien van een dun metalen print die om de magneet is geslagen. De collectie bestaat voornamelijk uit algemene Holland magneten, Amsterdam, Volendam, Marken, Zaanse Schans, Rotterdam en Kinderdijk.

Sleutelhangers

Van Loo Products beschikt over een brede collectie sleutelhangers van verschillende materialen, als metaal, plastic en silicone. Per materiaalsoort zijn er verschillende stijlen beschikbaar zoals goudkleurig, zilverkleur, bloksleutelhangers en draaiende sleutelhangers.

Comments are closed.